Bartın

Milletvekili Tunç, seçmenlerden destek istedi

15:54 19 Haziran 2018
Milletvekili Tunç, seçmenlerden destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, "Bartın’dan AK Partimizi iki milletvekiliyle gönderdiğinizde, güçlü Meclis’e Bartın’dan tam destek verdiğimizde, elimiz daha güçlü olacak, Bartın'ın geleceği daha aydınlık olacak." dedi.

Tunç, partisinin il başkanlığınca bir restoranda, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne az bir zaman kaldığına işaret ederek, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yılı olan 2023’e giden kutlu yürüyüşlerinde, bir kez daha milletin desteğini talep ettiklerini söyledi.

AK Parti olarak 16 yıl önce, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıktıklarını ve iktidarda bulundukları dönemde büyük dönüşümler, hayal dahi edilemeyen dev yatırım hamleleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Yeni dönemde yatırımları daha da artırmak, Bartın'ı, Karadeniz Bölgesini bir yıldızı gibi parlatmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde Bartın’dan AK Partimizi iki milletvekiliyle gönderdiğinizde, güçlü Meclis’e Bartın’dan tam destek verdiğimizde, elimiz daha güçlü olacak, Bartın'ın geleceği daha aydınlık olacak. Ben bu desteği esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum."

Tunç, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin de diğer partilerin adaylarının, Türkiye'yi güçlü devlet yapacak projeler sunmak bir yana, mevcut yatırımları gereksiz bulduklarını, hatta durduracaklarını açıkladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"CHP ve HDP'nin seçim beyannamelerini karşılaştırdığınızda farklarının olmadığını göreceksiniz. Adını 'Millet İttifakı' olarak koyan bu partiler, maalesef AK Parti'nin millet yararına yaptıklarını ortadan kaldırmak için geleceklerini ifade edebilmektedirler. Ülkemizin 40 yıldan buyana gelişmesine engel olan PKK terör örgütünü meşru gören bir siyasi hareketin lideri Demirtaş'a özgürlük kampanyasında birleşen bu yıkım ittifakının cumhurbaşkanı adaylarına 24 Haziran’da hangi partiye mensup olursak olalım, millet olarak cevabımızı sandıkta verelim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.