Bartın

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Şişman Bartın'ı ziyaret etti

15:00 18 Eylül 2018
YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Şişman Bartın'ı ziyaret etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret etti.

Ağdacı ve Kutlubey kampüslerinde gerçekleştirilen ziyarette Uzun, yeni YÖK yaklaşımıyla üniversitelerin çok ciddi bir gelişim içerisinde olduğunu ve Bartın Üniversitesinin de belirtilen hedefler doğrultusunda gayret gösterdiğini söyledi.

Üniversite olarak gerek akademik ve idari personel, gerekse öğrencilerle geleceğe değer katacak projeler üretmek için çalıştıklarını aktaran Uzun, şöyle konuştu:

"Her geçen gün kendimizi biraz daha geliştiriyor, heyecan ve kararlılığımızla sürdürülebilir adımlar atıyoruz. Bunları yaparken de iç ve dış paydaşlarımızın görüşlerini önemsiyor, onların da fikirlerini alarak 5 yıllık stratejik planımızı oluşturuyoruz. Bu noktada başta YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Yekta Saraç olmak üzere desteklerinden dolayı YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Şişman hocamızın şahsında tüm YÖK Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum."

Prof. Dr. Şişman da, Bartın Üniversitesi'nin doğayla iç içe yerleşkelerde verilen eğitim ve yapılan çalışmalarla adından bahsettirdiğini kaydederek, "Bulunduğu bölge itibariyle Bartın Üniversitesi büyük bir potansiyele sahip. Bölgesel dinamiklerin harekete geçirilmesiyle birlikte bu potansiyel, ulusal ve uluslararası düzeyde faydaya dönüşecektir. Bu doğrultuda YÖK, her zaman olduğu gibi Bartın Üniversitesinin yanında olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Son olarak YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şişman, Rektör Uzun ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı öğrencileri tarafından yapılan tekneyle Bartın Irmağı üzerinde kısa bir gezinti yaptı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.