Bartın

Yerel seçime doğru

13:29 11 Şubat 2019
Yerel seçime doğru

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, göreve gelmeleri halinde Bartın'ı sadece belediye meclisi ile değil, "Ben değil biz anlayışı" ile hareket edip ortak akılla yöneteceklerini bildirdi.

Aldatmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart'ın Bartın için bir çıkış noktası olacağını ve kenti çıkmaz sokak olmaktan kurtaracak, sorunlara köklü çözüm getirecek, ekonomide, turizmde, sanayide ve sosyal alanlarda şahlandıracak projeleri 16 Şubat’ta kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

AK Parti belediyeciliğine kavuşan tüm şehirlerin nasıl hızlı yol aldığı, mega projelerin bir bir hayata geçtiğinin görüldüğünü ifade eden Aldatmaz, şunları kaydetti:

"İnsanlarımız değişim ve gelişim istiyor. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı Bartın’da yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfa ile Bartın her alanda gelişimini hızlandıracak. İktidar ve yerel yönetim uyumu ile Bartın'ın önünü tıkayan sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Rutin belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya devam ederken hayata geçireceğimiz projelerimizle Bartın bir marka kent ve kuzeyin yıldızı olacak. Her şeyden önce israf etmekten uzak bir anlayışla Bartın Belediyesini yöneteceğiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile üstü kapalı değil her bir kuruşun hesabını verebilecek ve gelir-gider kalemlerine tüm halkımız ne zaman isterse erişebilecek. "Ben değil biz anlayışı" ile hareket edecek ve tüm kararlarımızı ortak akılla alıp Bartın'ı ortak akılla yöneteceğiz.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.