Bartın

Hatıra fotoğrafı çektirmek isterken öldü

20:54 17 Ağustos 2019 7 Yorum Var
Hatıra fotoğrafı çektirmek isterken öldü

BARTIN ile Karabük arasında 'Ağaç Tünel' olarak bilinen yerde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Hatice Çakıcı (47), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, öğleden sonra, Bartın ile Karabük arasındaki 'Ağaç Tünel' olarak bilinen, yolun her iki tarafındaki ağaçların dallarının gökyüzünü kapladığı Ulus ilçesine bağlı Bahçecik köyü Kavlakdibi mevkisinde meydana geldi.

Karabük yönüne giden A.Ç. yönetimindeki 06 FD 9591 plakalı otomobil, ön sağ rotunun çıkması sonucu, kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarında fotoğraf çektirmek için bekleyen Hatice Çakıcı'ya çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hatice Çakıcı'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hatice Çakıcı'nın cansız bedeni morga kaldırıldı. Jandarma sürücüsü A.Ç.'yi gözaltına alırken, soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu türden ölümlerde intihar olarak işlem görülmeli. şimdi ona vuran ceza mı alacak!!!
    Cevapla
  • latif 4 yıl önce Şikayet Et
    sofor dikkatsiz araba kullanip, olume sebep olamaktan cezalandirilmali.
    İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bazen görüyorum,öyle yerlerde çekiyorlar ki...daha geçenlerde bir AVM nin üst katında,ortadaki boşluğun yanındaki emniyet pervazlarına bir kız oturmuş arkadaşına fotoğraf çektiyordu,hem ben,hem güvenlik görevlisi uyardı...cevap---yok yok bişey olmaz sıkı tutunuyorum. sen sıkı tutunuyosunda pervaz ağırlığına dayanamayıp yerinden çıkıverirse ne olacak.boşlukda uçurum gibi,kızda tombul hani.
    Cevapla
  • KENAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden insanlar eşekten düşerek ölürken şimdide fotoğraf ve selfie çekerken ölüyor
    Cevapla
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    hem oldurucu hem bosanmak icin hersey var bu akilli telefonlarda yazik bize telefon lar bizleri herseyimizi unutturdu alikoydu
    Cevapla
  • Gaziantep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam hatıra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.