Batman

Batman'dan 15 Temmuz şehit ailelerine yardım

17:29 20 Eylül 2016
Batman'dan 15 Temmuz şehit ailelerine yardım

Batman İl Özel İdaresi personeli, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olanların yakınları ile gaziler için başlatılan, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 10 bin 680 lira katkı sundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, yaptığı açıklamada, kampanyaya herkesin duyarlılık göstermesi gerektiğini söyledi.

Bu kapsamda personelin sunduğu katkılarla toplanan 10 bin 680 liranın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı hesabına aktarıldığını ifade eden Özer, "15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Batman'da da gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerine personelimiz ile destek verdik, demokrasi ve bayrağımıza sahip çıktık. Bugün de personelimizle topladığımız 10 bin 680 lirayı açılan yardım hesabına aktarmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Özer, 15 Temmuz gecesi tankların karşısında duran, uçakların attığı bombalarla hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, tüm millete başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.