Batman

15 Temmuz gazisine ziyaret

17:53 27 Ekim 2016
15 Temmuz gazisine ziyaret

Sason ilçesindeki kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 15 Temmuz'da İstanbul'da yaralanan Ayhan Taşdemir'i baba evine ziyaret etti.

15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe kalkışmasında, Fatih'te bulunan evinden darbeye direnmek amacıyla sokağa çıkan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine giren FETÖ mensubu bir keskin nişancı tarafından ayağından vurularak yaralanan Taşdemir, İstanbul'da uzun süre hastanede tedavi gördükten sonra ailesi tarafından Sason'a getirildi.

Baba evine gelen, Gazi Taşdemir'i ilçedeki kamu kuruluşu amirleri, siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdemir, ziyaretçilerine teşekkür ederek "Aynı olay bu gün yine yaşansa gözümü kırpmadan canımı, seve seve bu vatanı savunmak için veririm." dedi.

Gaziyi evinde ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ise "Bu vatanı asil kahramanlar olan 15 Temmuz Şehit ve Gazilerinin sergilediği ruh koruyacaktır. Hiç düşünmeden namlulara göğüslerini siper eden bu kahramanlar, sadece ülkemizdeki hainlere değil bütün dünyaya ders vermişlerdir. Savaşların silahlarla, toplarla veya tank yada uçaklarla kazanılmayacağını bütün dünyaya ispatlamış oldular. Tıpkı dedelerinin Çanakkale'de verdiği destansı mücadeleyi yenilemiş oldular." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.