Batman

Gercüş Belediyesinden okul ve cami onarımı

16:01 25 Mayıs 2017
Gercüş Belediyesinden okul ve cami onarımı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gercüş Belediyesi, ilçedeki bazı okul ve camilerin bakım, onarım ve temizliğini üstlendi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ünal Koç, yaptığı açıklamada, Gercüş'ün bölgede parmakla gösterilecek bir ilçe olana kadar hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Atatürk İlkokulu ve Dicle Anadolu Lisesi ile Merkez Ulu Camisinin bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Koç, "Köylerimize ve ilçe merkezine her türlü hizmeti ulaştırmak için kolları sıvadık." dedi.

Koç, vatandaşları, uzun süre hasret kaldığı hizmetlerle buluşturduklarını ifade ederek, ilçedeki camilerin tamamının boyanacağını söyledi.

Ramazan öncesi camilerde temizlik çalışması da başlattıklarını aktaran Koç, şunları kaydetti:

"Son teknoloji ile baştan aşağı temizlenen camilerimiz, cemaat için steril hale getiriliyor. Milletin en yoğun olduğu yerler temiz olması gerekiyor. Bizler de bu çerçevede buraları temizleyip pırıl pırıl yapıyoruz. Ramazanda vatandaşlarımız bu vesileyle hijyenli camilere gelerek ibadetlerini yapmış olacaklar. Şimdiden ramazan ayı hayırlı olsun diyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.