Batman

"Terörle mücadelemiz devam edecek"

15:03 24 Temmuz 2017
"Terörle mücadelemiz devam edecek"

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Son bir yılda yapılan operasyonlarla terörle mücadelede çok ciddi mesafeler alındı. Terör örgütleri PKK, FETÖ iş birliği içerisinde, ülkenin kalkınmasını, gelişmesini engellemek için her şeyi denemişler. Terörle mücadelemiz devam edecek." dedi.

Vali Deniz, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kafede kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazetecilerin anlamlı gününü kutlayan Deniz, ilde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Terörle mücadeleye yönelik operasyonlara değinen Deniz, "Son bir yılda yapılan operasyonlarla terörle mücadelede çok ciddi mesafeler alındı. Terör örgütleri PKK, FETÖ iş birliği içerisinde, ülkenin kalkınmasını, gelişmesini engellemek için her şeyi denemişler. Terörle mücadelemiz devam edecek." diye konuştu.

Terör örgütlerinin gelişme ve kalkınmayı önlemeye yönelik saldırılarda bulunduğuna işaret eden Deniz, terörden en çok bölge insanının zarar gördüğünü anlattı.

"Terör 'İyi eğitim alınmasın, işsiz kalınsın, oradan nemalanalım' der." ifadesini kullanan Deniz, terörün çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm insanlara zarar verdiğini dile getirdi.

- "Türkiye 15 Temmuz 2016'dan daha güçlüdür"

Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz'daki darbe girişimine değinen Deniz, Batman'da vatandaşlar kadar basın mensuplarının da darbe girişimine karşı dik duruş sergilediğini belirtti.

Deniz, "Vatanına, milletine sahip çıkan basını kutluyorum. Bu duruş olduğu sürece bu ülkeye hiçbir şey olmaz. Gerçek vatanperverlik bu. Türkiye bugün 15 Temmuz 2016'dan daha güçlüdür." dedi.

FETÖ ile mücadelenin sürdüğünü vurgulayan Deniz, "Tek amacımız, kurunun yanında yaş da yanmasın. Bunun için ince eleyip, sık dokuyoruz. Komisyonlar kuruldu." şeklinde konuştu.

Terör örgütlerine karşı bir ve beraber olunmasının önemine işaret eden Deniz, halkın kenetlenmesi halinde bu tehditlerin bertaraf edileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.