Batman

Batman Valisi Deniz:

20:27 13 Ocak 2018
Batman Valisi Deniz:

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batman, Batmanlıya yaraşır, güvenli, huzurlu, spor tesisleriyle, kültürel etkinlikleriyle örnek bir şehir olsun arzusundayız." dedi.

Vali Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Kristal Park Tesisleri'nde bir araya geldi.

Batman'daki gelişmelere değinen Vali Deniz, kentte tekstile yönelik müthiş bir talep olduğunu söyledi.

Tekstil alanındaki gelişmelerin yeni yatırımları da getireceğine işaret eden Deniz, "Bu gelişme beraberinde moda tasarımını getirecek. Emek yoğunluğu fazla olduğu için önceliğimiz tekstil olacaktır." diye konuştu.

Kentte uyuşturucu ile mücadelenin sürdüğünü belirten Deniz, "Terör örgütü uyuşturucuyla gençleri zehirlerken buradan gelen parayla da kendine kaynak oluşturuyor. İnşallah bunların kökünü kazıyacağız." ifadelerini kullandı.

"Batman, Batmanlıya yaraşır, güvenli, huzurlu, spor tesisleriyle, kültürel etkinlikleriyle örnek bir şehir olsun arzusundayız." diyen Deniz, kentin enerjisinin bu doğrultuda kullanılması gerekitiğini aktardı.

Ufak tefek meselelere takılmanın kenti yoracağına dikkati çeken Deniz, "Ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği, bölünmez bütünlüğünden taviz vermeyiz." diye konuştu.

Deniz, günlerini kutladığı basın mensuplarına, kitap hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.