Batman

35 yıllık muhtar yeniden aday!

09:47 09 Şubat 2019 1 Yorum Var
35 yıllık muhtar yeniden aday!

Batman’ın Şirinevler Mahallesi’nde 35 yıl süreyle muhtarlık yapan Remzi Adsan, semt sakinlerin desteğiyle yeniden muhtarlığa aday olduğunu söyled

Batman’ın Şirinevler Mahallesi’nde 35 yıl süreyle muhtarlık yapan Remzi Adsan, semt sakinlerin desteğiyle yeniden muhtarlığa aday olduğunu söyledi. Batman’ın eski mahallerden Şirinevler’de yıllarca muhtarlık yaptığını belirten Adsan: “Her şeyden önce koltuk sevdalısı değilim. Hizmet sevdalısıyım. Mahallemizde muhtarlığım döneminde yaptığımız taziye evinin üst bölümünde de Kur-an kursu bölümü yapacağım. Ayrıca Şirinevler’e aile hekimliği getirmek için de girişimlerde bulunacağım. Özellikle yaz mevsimlerinde yüzme imkânı bulmayan çocuklara yönelik de minik yüzme havuzu yapacağım. Önümüzdeki günlerde de yapacağım bir dizi projeyi kamuoyuna duyuracağım” diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarımız remzi dayı.sen bir tanesin.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    helal.kalbimiz her zaman seninle remzi adsan.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden atıyor asgari ücret var işin uçunda
    Cevapla
  • bahar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden atmıyor ama beliki sen bol keseden atıyorsun misafir. Senin gibi insanlar niye yorum yapar anlamam.bilmiyorsun yorum yapmayı ne diye yorum yaparsın ki.madem aklın kıt o zaman ben anlatayım sana.adam 35 yıldır muhtarım diyor. askeri üçret muhtarlara ne zaman verildi yaaa anladınmı kıt kafa.
  • misafire cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yıllık muhtarım diyor remzi dayı 35 yıldır muhtarlık yaptığında askeri ücretmi vardı şimdi askeri üçret için yapsın hey okuduğundan da anlam cıkaramıyan misafir. Cahil kalırsan işte aklın bu kadarınada ermez.
  • misafir1 5 yıl önce Şikayet Et
    seviyesini bilmeyen misafir.kendin öyle olunca herkesi kendin gibi zannettin değil mi çakkal.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.