Batman

Yürekleri burkan dram! Gözlerinin önünde eriyor

12:46 16 Şubat 2019 4 Yorum Var
Yürekleri burkan dram! Gözlerinin önünde eriyor

Batman'ın Sason ilçesine bağlı Bayramlar köyünde ikamet ederken iki yıl önce amansız bir hastalığa yakalanmasının ardından tedavi olmak için ilçe merkezine yakın derme çatma bir evde yaşamak zorunda olduğunu belirten kanser hastası Yılmaz Acar, tedavilerini sürdürmek için İstanbul'a gitmesi gerektiğini belirterek hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım istiyor.

8 çocuk babası Acar, tedavisini yapabilmek için yardıma ihtiyacının olduğunu söyledi. Acar, "Benim ikamet ettiğim Bayramlar köyü ilçenin en uzak köylerindendir. İki yıl önce kanser hastalığına yakalandığımı büyük bir üzüntü ile öğrendim. Her geçen gün hastalığım daha da ilerleyerek beni yatağa düşürdü. 8 çocuğum var. Hiç bir gelirimiz de yok. Ben Sosyal Yardımlaşma Vakfından aylık alıyorum, ancak bana yetmiyor. Evimde hiç bir eşya yok. İstanbul'a gidip tedavi olmam gerekiyor ancak maddi imkansızlıktan dolayı gidemiyorum. Hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım bekliyorum" dedi. 

Eşinin durumunun bütün aileyi perişan ettiğini belirten Gülçiçek Acar'da 2 yıl önce eşinin hasta olduğunu öğrendiklerinde dünyalarının yıkıldığını söyledi. Acar, "Ben ve çocuklarım eşimi yatakta görmek ve gözlerimizin önünde erimesini seyir etmekten kahroluyoruz. Lütfen bizlere yardım edin" diye konuştu. 

Bayramlar Köyü Muhtarı Sıddık Bedirhanoğlu'da Acar ailesinin zor durumda olduğunu ifade ederek, yetilileri yardım etmeye davet etti. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • eroglu 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç zengin bir okuyucu yok mu çikip sahiplense bu aileyi
    Cevapla
  • ksy 5 yıl önce Şikayet Et
    allah sifa saglik versin.kardes kimseden busey bekleme herseyin hairlisini veren allah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    zenginlerimi kedi köpek bakar. onlarda insan sevgisi yoktur.zaten gariban tayfasını insan olarak görmezler. toplumu bozan mikrop olarak görürler.
    Cevapla
  • Birol 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen nelere kadir değilsin ki. Bu kuluna yardım et şifasını ver, eşi ve çocuklarının yüzünü güldür. Amin.
    Cevapla
  • zeynep367 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM bu cocukların yuzunu guldur
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.