Serdar Adalı'dan dev sponsor

Başkan adayı Serdal Adalı, seçimi kazanması durumunda bombayı patlatacak. İnönü'nün yerine yapılacak stat için Katar menşeili dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates ile sponsorluk anlaşması imzalayacak.

Serdar Adalı'dan dev sponsor
Serdar Adalı'dan dev sponsor
GİRİŞ 12.06.2013 09:39 GÜNCELLEME 12.06.2013 11:04

Başkan adayı Serdal Adalı, seçimi kazanması durumunda bombayı patlatacak. İnönü'nün yerine yapılacak stat için Katar menşeili dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates ile sponsorluk anlaşması imzalayacak.Beşiktaş'ta başkanlık yarışı Fikret Orman- Serdal Adalı arasında sürerken, taraflar bir yandan da stat yapımı, transfer ve önceki gün yeniden gündeme gelen şike sorunuyla mücadele ediyor. İkili, stat konusunda tartışma yaşasalar da, İnönü'nün yıkımı ve yeniden yapımı için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Başkan Orman "Stadı biz yapacağız" derken, Adalı ise "Stadı yaparken cebimizden bir kuruş çıkmayacak" demişti. Adalı ve yöneticilerinin yaptıkları yoğun çalışmalar sonrasında stat yapımı için dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden birisi olan Katar menşeili Emirates Havayolları ile anlaştığı öğrenildi.

Para harcanmayacak
Serdal Adalı'nın seçimi kazanması durumunda ilk iş olarak stat konusunu çözeceği ve yeni stadın adının İnönü Emirates olacağı belirtiliyor. Bu sponsorluk anlaşmasının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Böylece stadın inşası sürecinde kulübün kasasından hiç para çıkmayacak.

(bugün)