Sosa: Beşiktaş'a çok yazık oldu

Siyah-beyazlı takımın son transferi Jose Ernesto Sosa,Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamamasının 'haksızlık' olduğunu söyledi.

Sosa: Beşiktaş'a çok yazık oldu
Sosa: Beşiktaş'a çok yazık oldu
GİRİŞ 03.09.2014 09:19 GÜNCELLEME 03.09.2014 09:19

Kartal'ın, Arsenalkarşısında her iki maçta da ortaya koyduğu futbolla kesinlikle turu hak ettiğini söyleyen Arjantıinli yıldız, şu ifadeleri kullandı: "İşin gerçeği, Beşiktaş'a çok yazık oldu. Bana göre o futbolla, kesinlikle gruplara kalmaları gerekiyordu. Yine de yaşananlar geride kaldı. Artık bundan sonrasına bakacağız. Teknik direktörümüz Slaven Bilic'in, tek tek oyuncularla yakından ilgilenen ve iyi diyaloglar kuran biri olduğunu ben de biliyorum. Ben de artık bu takımın bir parçasıyım. Bu nedenle arkadaşlarıma destek sağlama adına neler yapabileceğimi göstermeye çalışacağım. Beşiktaş'ın o muhteşem taraftarı, dünyanın her yerinde çok iyi tanınıyor. Ben de gelmeden onların takıma nasıl katkı sağladıklarını biliyordum. Onların vereceği destekle, ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

'Arjantinliler savaşçıdır'

Dünyadaki Arjantinli futbolcuların tümü, hep savaşçı kimlikleriyle tanınırlar. Her futbolcu da büyük bir kulüpte forma giymek ister. Bu nedenle ben de Beşiktaş gibi büyük bir kulübe transfer olduğum için son derece mutlu, gururluyum. Siyah-beyazlı forma altında hangi kupayı kazanmamız gerekiyorsa, şimdiden hepsine talibim.