Beşiktaş taraftarına özel önlem

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında oynanacak Partizan - Beşiktaş maçı öncesi güvenlik önlemleri üst seviyede.

Beşiktaş taraftarına özel önlem
Beşiktaş taraftarına özel önlem
GİRİŞ 21.10.2014 22:08 GÜNCELLEME 21.10.2014 22:08

Sırbistan - Arnavutluk ve Partizan - Kızıl Yıldız maçlarındaki olaylar nedeniyle Partizan kulübü yöneticileri, Partizan Stadı'nda özel önlemlerin alınmasına karar verdi. Partizan yetkilileri, perşembe günü oynanacak maçta Beşiktaş taraftarına özel muamele yapılacağını da açıkladı. Öyle ki, Partizan Stadı'nın Kuzey tribününe yalnız Beşiktaş taraftarı girebilecek. Partizan - Beşiktaş maçında 750'nin üzerinde Beşiktaş taraftarının tribünde olacağının beklendiği bildirildi.

Partizan Stadı'nın Güney tribünü kapalı olacak. Partizan - Totenhem maçında bu tribündeki Partizan taraftarının antisemitizm pankartları açmaları nedeniyle UEFA, Partizan Kulübü'nü 40 bin euro ile cezalandırdı ve stadın bu tribünü UEFA tarafından kapatıldı. Statta polisin yanı sıra Partizan Kulübü'nün 150 özel koruma ekibi de hazır bulunacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bu arada Partizan, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Perşembe günü Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Tüm futbolcuların katılımıyla 2 saat süren idmanda taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN BELGRAD YOLCULUĞU YARIN

Beşiktaş, yarın(22 Ekim) saat 10.55'de özel uçakla Belgrad'a gidecek ve son hazırlık çalışmasını TSİ 20.00'de maçın oynanacağı statta yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.