Bilecik

Bozüyük Kent Konseyine ziyaret

15:31 27 Ağustos 2015
Bozüyük Kent Konseyine ziyaret

Bozüyük ilçesinde, Pazaryeri Kaymakamı ve Bozüyük Kaymakam Vekili İbrahim Özdel, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu'nu ziyaret etti

Bozüyük ilçesinde, Pazaryeri Kaymakamı ve Bozüyük Kaymakam Vekili İbrahim Özdel, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu'nu ziyaret etti.

Özdel, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'in de bulunduğu ziyarette, kent konseylerinin önemini bildiğini ifade ederek, kent konseylerinin yönetimden ziyade yönetişim olgusu ile hareket ettiklerinde ilçeye katkı sağlayacağını söyledi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın birlik ve beraberlik içinde oldukları müddetçe başaramayacakları işin olmayacağını ifade etti.

Tekelioğlu da kent konseylerinin yapısı ve kuruluş amacı hakkında bilgi vererek, "Kent konseyleri ortak aklın buluştuğu, halk ile yönetimler arasında köprü oluşturan kuruluşlardır. Sivil toplum kuruluşları ve diğer kurum ve kuruluşların destekleri ile ilçemiz halkının huzuru ve mutluluğu için güzel adımlar atılacaktır" dedi.

Özdel ve beraberindekiler, daha sonra Bozüyük Pazaryerililer Derneğini de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu'dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.