Bilecik

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanına düzenlenen silahlı saldırı

10:06 01 Eylül 2015
Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanına düzenlenen silahlı saldırı

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz, saldırıyı kınadı

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın yaşamını yitirdiği saldırıyı kınadı.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'da hain saldırı sonucu Diyarbakır geçmiş dönemde il gençlik kolları başkanlığı yapan Yunus Koca'nın şehit edildiğini bildirdi.

"Terör, zulümdür ve nereden gelirse gelsin kınanmalıdır" ifadesinde bulunan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemize yönelik bu tür provokasyonlarla, yakın tarihte dahil olmak üzere karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugünde bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha oyunları boşa çıkarabilmeliyiz. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Kim ne derse desin ve bu hain saldırı kimin eliyle gerçekleştirilmiş olursa olsun, bu olay, emperyalistlerin ve kullandıkları taşeron örgütlerin, Ortadoğu'yu ve Türkiye'yi, kendi çıkarlarına uygun bir şekilde dizayn etmeye çalışanların projesidir. Allah halkımıza basiret versin. Bu aşağılık hainlerin kurdukları tuzakları başlarına geçirsin."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.