Bilecik

İlköğretim Haftası

18:18 30 Eylül 2015
İlköğretim Haftası

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde "İlköğretim Haftası" dolayısıyla tören düzenlendi. 

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra program, Kumral Abdal Anadolu Lisesinde devam etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, burada yaptığı konuşmada, çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirterek, "Ülkelerin gelişmesinde büyümesinde en önemli faktör yetişmiş insan gücü ve çalışan insan faktörüdür. Bilecik'te 13 yıl boyunca öğrencilerimizin daha nitelikli okullarda okuması, günün ihtiyaçlarına göre fiziki alanlarda, okullarda yaptığımız düzenlemelerle birlikte bundan böylede eğitimin niteliğinin arttırılmasına yönelik çalışmalar devam edecek" dedi. 

Kaymakam Köksal Şakalar da eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Sadece bilgi vermekle eğitim olmuyor, çocuklarımızı ahlaklı ve iyi bir insan olarak yetiştirmek gerekiyor. Bunu yapmanın yolu söylediklerimizi yaşamaktan geçiyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da göreve geldikleri günden itibaren amaçlarının, çocukların iyi bir eğitim alması olduğunu söyledi.

İlçe Garnizon Komutanı Alper Koç ve daire müdürleri ile velilerin katıldığı etkinlik, öğrenciler tarafından şiirler okunması, hazırlanan gösterilerin sunulması ve belediye tarafından Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu Spor Sahasının yapılmasıyla sona erdi. 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.