Bilecik

Genel seçime doğru

14:48 09 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, Bozüyük ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretinde bulundu

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretinde bulundu.

Tüzün, partisinin 2'nci sıra milletvekili adayı Hüseyin Elmas ile ziyaretlerinin ardından CHP Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerde Bozüyük ilçesinde birinci parti olarak çıktıklarını ve 1 Kasım'da da çıkacaklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde milletin sandıkta koalisyon kararı verdiğini buna rağmen aradan kısa süre geçmesine karşın yeniden seçim kararı alındığını anımsatan Tüzün, şöyle konuştu:

"CHP iktidara gelseydi ne olacaktı? CHP hükümeti kursaydı bu güzel ülkemiz kan gölüne dönmeyecekti, her gün şehit haberleri gelmeyecekti. Çocukları askerde olanlar haberleri korkarak izlemeyecekti. Milyonlarca emeklimiz bayramda ikramiyesini alacaktı. Milyonlarca işçimizin asgari ücreti bin 500 liraya çıkacaktı. Çiftçinin kullandığı mazotu daha ucuza alacaktı. Biz 7 Haziran öncesi bu vaatlerimizi açıkladığımızda bize 'hayat satıyorsunuz, kaynak soranlar, ekonomi batar' diyenler şimdi bizden kopya çekerek aynı vaatlerde bulunuyor. Sanki 13 yıldır iktidarda değilmiş gibi şimdi seçimlerden sonra bizim vaatlerimizi yerine getireceğini söylüyor. Bu bir itiraftır. Bu emeklinin ikramiyesinin, işçinin asgari ücretinin gasp edildiğinin itirafıdır."

Tüzün, projeleriyle ve kadrolarıyla Türkiye'yi yönetmeye hazır tek partinin CHP olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.