Bilecik

Bilecik'te yerli otomobil severler, bir araya geldi

14:25 30 Kasım 2015
Bilecik'te yerli otomobil severler, bir araya geldi

Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalısı bir grup genç, araçlarıyla trafiğe kapalı alanda gösteri sundu.

Sosyal medya üzerinde kurdukları "Funclup 11" adını verdikleri grupta toplanan yerli otomobil sevdalısı gençler, Gölpazarı ilçesinde araçlarıyla toplandı. 

Gölpazarı kent merkezinde toplanan grup, araçlarıyla konvoy halinde korna çalarak, Orta Mahalle Kocakova mevkisinde bir araya geldi. Etkinlikte bazı otomobil sürücüleri, trafiğe kapalı alanda drift gösterisi yaptı.

Funclup 11 Üyesi Sezgin Erdem, AA muhabirine yaptığı konuşmada, amaçlarının yerli otomobil sevdası olan gençleri bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, bu yıl etkinliğin ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Trafiğe kapalı alanda gerçekleştirdikleri gösteriyi geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Erdem, "Burada yapılan bütün hareketler trafikte olmaması, yapılanlar sadece burada olsun. Hiçbir cana ve mala zarar gelmemesi için ne kadar önlem alınması gerekiyorsa burada o önlemleri aldık. İnsan hayatı önemli, trafikte yaptığımız hareketler karşımıza çıkıyor" dedi.

Funclup 11 Üyesi Beyti Hastürk ise etkinliğin hazırlanmasına katkıda bulunan Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'ya teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.