Bilecik

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir, muhtarla buluştu

09:02 06 Şubat 2016
AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir, muhtarla buluştu

Eldemir, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, iktidara taşıyan millete karşı sorumluluklarının arttığını belirterek, milletvekili olarak da meclis çalışmaları dışında hemşerileriyle birlikte olmaya gayret ettiğini söyledi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlçelerde geniş katılımlı istişare toplantıları düzenlediklerini belirten Eldemir, şöyle konuştu:

"Osmaneli ilçemize yapılanlar, yapımı devam edenler, yapılması gerekenler ve sorunları ele aldık. Bu toplantılar, 'toplantı olsun' diye yapılan toplantılar değil. Notlarımızı aldık. Ankara'da bunun yakından takipçisi olacağız. Hizmet için en altta yer alan birimden itibaren vatandaşlarla iç içe oluyoruz. Bu yüzden muhtarlarımız bizlere yol göstermekte ve birlikte istişare yapmakta en önemli unsurlardan biridir. 1 Kasım seçimlerinde verdiğimiz sözlerin yüzde 80'ini 4 ay gibi kısa bir sürede yerine getirdik. Diğer sözlerimizi yerine getirmeye de devam edeceğiz."

Eldemir, toplantının ardından Kaymakam Çakıcı'yı ve Belediye Başkanı Şahin'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.