Bilecik

Bilecik'te BEBKA Toplantısı

17:18 09 Şubat 2016
Bilecik'te BEBKA Toplantısı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu, Bilecik'te, Bursa Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı.

Bursa Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Karaloğlu, BEBKA'nın Bilecik Yatırım Destek Ofisi'nde Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Bilecik'in geleceğin şanslı illeri arasında yer aldığını söyledi.

Bilecik Yatırım Destek Ofisi'nde 4 uzmanın görev yaptığını hatırlatan Vali Karaloğlu, şöyle konuştu:

"Ajans olarak Bilecik'i önemsiyoruz. Mermer ve doğaltaş gibi Bilecik'in var olan stratejik sektörlerine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte kırsal, doğal ve eko turizmin gelişmesi noktasında ajansımızın, Bilecik Valiliğimiz ve Belediyemizle ortak çalışmaları devam ediyor. Şuan önümüzde ajansın tur operatörlerinin işini kolaylaştıracak, Bilecik'teki tur rotalarını belirleyen çok güzel çalışmaları var. En son EMIT Fuarı'nda da Bilecik hakkıyla tanıtıldı. Bilecik, gerçekten geleceği parlak olan illerimizden birisi."

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.