Bilecik

Bilecik'ten kısa kısa

17:55 20 Nisan 2016
Bilecik'ten kısa kısa

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan Yıldız, amatör branşlarda görev yapan antrenörlerle toplantıda bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün spor salonunda tertiplenen toplantıda, branşlarla ilgili çalışma programları, antrenörlerin sporcu sayıları, gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen başarı ele alındı.

Yıldız, konuşmasında, Bilecik'te sporu her branşta zirveye taşıyarak 7'den 70'e herkesin spor yapabileceği ortamlar hazırlamaya çalıştıklarını belirterek, "Sporun kalkınması ve milli takımlara sporcu verilmesi gibi amaçlar doğrultusunda gerekli program ve ihtiyaçları belirleyerek çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya şube müdürleri de katıldı.

- Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında bilgi verildi

Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı, Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezin obezite biriminde "kilo verme programı" uygulandığını söyledi.

Programa katılan Şerife Yılmaz isimli kişinin 1,5 yıllık süre zarfında 25 kilo verdiğini anlatan Balcı, "Merkezimizde kilo verme programımızın yanı sıra, kilo alma, doğru, sağlıklı beslenme, kilo kontrol programı ve gebe okulu açıldı. Sağlığını düşünen ve hizmetlerimizden faydalanmak isteyen halkımız merkezimizden faydalanabilir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.