Bilecik

Osmaneli'nde eğitime destek

15:59 26 Mayıs 2016
Osmaneli'nde eğitime destek

İstanbul Beşiktaşlı Spor Severler Derneği tarafından Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokulu'na 10 masa üstü bilgisayar hediye edildi.

Kaymakam Edip Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, dernek üyeleri, Hisarcık Beşeveler Ortaokul Müdürü Ali Devrim Aygül ve öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende, okulun ihtiyacı olan bilgisayar odasına kavuşmasına vesile olan dernek üyelerine teşekkür etti.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Çakıcı, "Çağımız bilişim çağı. Yetişen öğrencilerimizin mutlaka küçük yaşlarda bilgisayarla tanışması ve onu en güzel şekilde kullanması gerekiyor. Şimdilik 10 adet bilgisayar ile başladık ama gelecek yıl bilgisayarlara ek bilgisayarlar ekleyecek derneğimiz. Güzel bir sosyal sorumluluk projesi oldu. Bu ülkenin hepimize verdiği değer var. Bize kazandırdığı değerleri, toplumla paylaşmak, devlete yardımcı olmak, devletimizin her şeye gücü yetiyor, o nokta da bir eksikliğimiz olmuyor ama bu şekilde sivil toplum kuruluşlarının, iş adamlarımızın eğitime destek vermesi, bizi ziyadesiyle memnun ediyor." diye konuştu.

Çakıcı, eğitime desteklerinden dolayı dernek üyeleri Mehmet Bayrak ve Yavuz Çağlar'a plaket verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.