Bilecik

Yıldız grekoromenciler, Bilecik'te kampa girdi

13:56 18 Haziran 2016
Yıldız grekoromenciler, Bilecik'te kampa girdi

Yıldız Erkek Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası için Bilecik'in Söğüt ilçesinde kampa girdi.

Söğüt Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren milli takımda, 15-17 yaş grubundan 50 sporcu bulunuyor. Günde çift antrenman yapan sporcular, teknik ve kuvvet çalışmalarıyla şampiyonaya hazırlanıyor.

Türkiye Güreş Federasyonunun grekoromen milli takımlardan sorumlu genel koordinatörü İbrahim Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Temmuz'da İsveç'in Stockholm kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesi 23 Haziran'da 20 sporcuyla Sırbistan'da uluslararası turnuvaya katılacaklarını söyledi.

Turnuvanın ardından tekrar Söğüt'te kampa gireceklerini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Burada Avrupa Şampiyonası'na gidecek sporcularımızın bazı sıkletlerde seçmelerini yapıyoruz. Bu takım şampiyonalarda ilk üçün dışında kalmadı. Gittiğimiz 10-11 Avrupa şampiyonasından 8'inden kupayla döndük. 28 şampiyon çıkardık ve 78 madalya aldık. Avrupa Şampiyonası'na 10 sıklette 20 kişilik ekip olarak devam ediyoruz. Çocuklarımız, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, başarılı bir şekilde madalya ve şampiyonluklarla dönecekler."

Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Sorumlusu Serhat Karakoyun da Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını 50 kişilik ekiple Söğüt'te sürdürdüklerini, organizasyondan madalyalarla dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.