Bilecik

Pazaryeri'nin geleceği tartışıldı

10:01 21 Eylül 2016
Pazaryeri'nin geleceği tartışıldı

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın başkanlığında siyasi parti temsilcileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıyla ilçenin geleceği ele alındı.

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın ev sahipliğinde Pazarlu Bey Kültür Konağı'nda, ilçenin kültür ve tarihi korunarak gelişmesi için yapılması gerekenlerin ele alındığı toplantıya, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları ile il genel ve belediye meclisi üyeleri, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Bozüyük'teki hemşehri dernek başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Yalçın, toplantıda yaptığı konuşmada, kültürüyle ve turizmiyle daha modern bir ilçe yaratmak istediklerini söyledi.

Göç veren değil, göç alan ilçe olmak istediklerini dile getiren Yalçın, şunları kaydetti:

"Bu sebeple birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. İlçemizi, yaşadığınız yerlerde kurduğunuz derneklerle çok güzel temsil ediyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum. Bu derneklerimizi federasyon çatısı altında daha güçlü yapabiliriz. Sizlerin önerileriniz bizler için çok önemli. Pazaryeri ilçesi doğası ve kültürüyle gelecekte turizm için tercih edilen bir yer olma yolunda. Bu yüzden hepimize büyük görevler düşüyor. İnşallah birlik ve beraberlik içinde hayallerimizi bir bir gerçekleştireceğiz."

Yalçın, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.