Bilecik

Gölpazarı'nda İlköğretim Haftası

13:00 21 Eylül 2016
Gölpazarı'nda İlköğretim Haftası

Gölpazarı ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, Şube Müdürü Ufuk Arslan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Akagündüz, yayımladığı mesajında, 2016- 2017 eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

"Ülkemizin muasır medeniyetler hedefine ulaşmasının en önemli unsuru hiç şüphesiz sağlam bir eğitim sisteminden geçmektedir. Bu doğrultuda atılan her adım geleceğimizi güçlendirecektir." ifadesinde bulunan Akagündüz, mesajında şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına ve inançlarına bağlı olarak yetiştirilmesinde kıymetli ailelerimiz kadar eğitim sistemimizin ve öğretmenlerimizin de önemi büyüktür. Birlik ve beraberlik ülkemizin en büyük gücüdür. Nitekim büyük birlikteliğimizin her türlü hainliği alt edeceği geçtiğimiz günlerde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Eğitim ve öğretim hayatının temeli sayılan ve insan hayatında önemli bir yere sahip olan ilköğretim, uzun bir yolun başlangıç noktası olarak görülmelidir. Güçlü ve kalkınmış Türkiye'nin hedeflerine en hızlı şekilde ulaşabilmesi ve bu gücünü muhafaza edebilmesi için çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmesi gerekmektedir. Çocuklarımızın alacağı iyi bir eğitim, güçlü ve büyük Türkiye'nin yarınlarına yapılacak en büyük yatırımdır.Bu duygu ve düşüncelerle, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, İlköğretim Haftası'nın ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.