Bilecik

Bilecik'ten kısa kısa

11:01 01 Ekim 2016
Bilecik'ten kısa kısa

Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak spor ve yaşam alanı için fizibilite çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Ertuğrulgazi Mahallesinde yapılacak projenin fizibilite çalışmalarını yerinde incelediğini belirtti.

Kentin spor ve yaşam alanlarından birini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yağcı, şunları kaydetti:

"2017 yılında yapım çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. Proje için gerekli görüş alışverişlerinde bulunduk. Gerek mahallemiz, gerekse şehrimiz için büyük bir hizmet olan spor ve yaşam alanında, tenis, basketbol, futbol ve voleybol gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilebilecek. Ayrıca vatandaşlarımız, burada dış mekan spor aletleriyle spor yapma, yeşil alanlarda dinlenme mekanlarında vakit geçirme imkanı bulacak. Burada ayrıca süs havuzları, kafe ve dinlenme noktaları ile sağlıklı yaşam alanları da bulunacak. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız ve büyük önem verdiğimiz bu hizmeti kısa zamanda sunmayı hedefliyoruz."

- Belediye alt yapı çalışmaları

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, kentin farklı bölgelerinde sürdürdüğü çalışmaların aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Çalışmalar kapsamında asfaltlama çalışmalarının da devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Birçok bölgesinde asfalt yama ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler, Beşiktaş Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada, yeni yağmur suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Pelitözü, Gölpark ile Osmanlı Kültür ve El Sanatları Bahçesinde parke taşı çalışmaları da gerçekleştiriliyor." denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.