Bilecik

AK Parti'den kan bağışı kampanyası

15:27 03 Kasım 2016
AK Parti'den kan bağışı kampanyası

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Bilecik Belediye Kültür sitesinde, "Vatan Sana Kanım Feda" temasıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, il teşkilatı üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Karabıyık, yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'da dahil terör saldırılarında yüzlerce insanımız, kardeşimiz şehit düştü. onlar bu vatan için canlarını verdi. Allah şehit olmayı bize nasip etmedi ama kanlarımızla destek olmaya çalışıyoruz." dedi.

Tüm siyasi parti teşkilatlarını kan bağışı kampanyasında birlikteliğe davet eden Karabıyık, "Buradan tüm siyasi partilere sesleniyorum, bu iş siyasi bir proje değil tamamen insan sağlığı ve yaşamıyla ilgili önemli bir çalışma. Nasıl 15 Temmuz gecesi bir bütün olduysak, yeni kapı ruhunu oluşturduysak burada da kan bağışı kampanyasıyla tüm siyasi partilerin Bilecik teşkilatlarıyla bu birlikteliği sağlamayı talep ediyoruz kendilerinden." ifadelerini kullandı.

Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ise verilen 1 ünite kan ile 3 cana hayat verildiğini ve Kızılay tarafından kan veren kişinin adına bir tane fidan dikildiğini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.