Bilecik

Gölpazarı ''İlçe Öğrenci Meclisi'' seçimi

18:44 03 Kasım 2016
Gölpazarı ''İlçe Öğrenci Meclisi'' seçimi

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü ''Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri'' projesi kapsamında 'Öğrenci Meclis Başkanlığı' seçimi yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda 8 öğrenci delegenin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde, Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Emre Çelik 4, Köprülü Mehmet Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'inci sınıfı öğrencisi Remzican Atakul 3 ve Anadolu İmam Hatip Lisesi 11'inci sınıfı öğrencisi Onur Kocabıyık 1 oy aldı.

Yapılan seçimler sonucunda oyların çoğunluğunu alan Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Çelik, İlçe Meclis Başkanlığına seçildi.

Öğrencilerin yapacağı seçimlerde demokrasi anlayışının yerleşmesinde çok önemli bir adım atmış olacaklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ufuk Arslan, ''Dolayısıyla bu seçimlerin ülkemizde yapılan diğer seçimler gibi önemsenmesi gerekmektedir. Sınıf temsilcisi, okul temsilcisi, ilçe temsilciliği için aday olacak öğrencilerimizi ayrıca bu seçimlerde oy kullanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.