Bilecik

Bilecik'ten kısa kısa

20:31 21 Şubat 2017
Bilecik'ten kısa kısa

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı ve Uşak 23. dönem AK Parti Milletvekili Nuri Uslu ile yönetim kurulu üyeleri, Bilecik'i ziyaret etti.

Şeyh Edebali Türbesini ve Osmanlı Padişahları tarih şeridini ziyaret eden heyet, ilgililerden bilgi aldı.

Heyet üyeleri, Bilecik'in son yıllarda gelişmesine ve büyümesine dikkat çekerek, Bilecik'i ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

- Belediye Başkanı Yağcı, besihane sahipleri ile buluştu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyet gösteren besihane sahipleri ve yetkilileriyle bir araya geldi.

Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, kent merkezine yakın besihanelerin kent dışına çıkarılmasıyla ilgili yapılan toplantıda, Bilecik'in büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek, besihanelerden dolayı vatandaşlardan şikayet aldıklarını söyledi.

Konuyu oldu bittiye getirmek yerine daha sağlam ve gelecek açısından da iyi sonuçlar çıkaracak çözümler üretmek istediklerini ifade eden Yağcı, ''Besicilerimizin de bu konuda anlayış göstermesi ve kooperatif kurup belirlenecek yeni bir yere geçilmesi projesinde belediye olarak da gerekli katkıyı sağlamaya hazırız. Özellikle İstasyon bölgesinde dere kenarındaki bölgede önemli projelerin hazırlanmasından dolayı Bilecik'in bu sorunu çözmesi gerekiyor ve besihanelerin şehir dışına çıkarılması zorunlu bir hal almıştır.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.