Bilecik

AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

14:30 12 Ağustos 2017
AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yağcı, mesajında, 14 Ağustos 2001'in, başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketinin başladığı tarih olduğunu belirtti.

AK Parti'nin kurulmasıyla sadece Türk siyaset tarihinde değil, dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareketin doğduğunu dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:

"Türk milletinin gücünü bütün dünyaya duyuran bir anlayışın da temsili olan AK sevda, kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin teveccühüyle her zaman yükselişte olduğu gibi insana saygı, milletin kararına saygı gibi değerlerin de yükselmesine olanak sağlamış bir dava hareketi olmuştur. AK Parti, ülkemiz siyasi tarihine bu tür yüksek erdemleri kazandırmış olmanın yanı sıra dönemi içinde gayri safi milli hasılamız yükselmiş, yaşam standardımız artmıştır. AK Parti ile ekonomide, sanayide, tarımda büyük hamleler kaydeden ülkemiz her yönden şu ana kadar görülmemiş değerlere kavuşmuştur. Her zaman ve her mekanda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.