Bilecik

Maçka'daki terör saldırısına tepkiler

16:49 13 Ağustos 2017
Maçka'daki terör saldırısına tepkiler

İHH Bilecik İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında önceki gün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesine tepki gösterdi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hainlerin içeriden ve dışarıdan saldırmaya, Türk milletini zayıf düşürmeye, kardeşlik bağlarını koparmaya ve vatanı Batı'ya peşkeş çekmeye çalıştığını kaydetti.

Eli kanlı terör örgütünün, Trabzon'un Maçka ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit ettiğini anımsatan Yıldırım, şunları kaydetti:

''Tek dişi kalmış bir canavar hüviyetinde olan Batı, sınırlarımızın ötesinde Müslüman kardeşlerimize kan kustururken, sınırlarımızın içerisinde de maşası PKK aracılığıyla kardeşlik hukukumuzu bozmaya çalışıyor. Allah'a hamdolsun ki milletimiz bu hainlere karşı tek yürek ve tek bilek olmaya devam ediyor ve edecek. 'İyi ki varsın Eren Bülbül. Kanını genç yaşında topraklara dökenlerin elleri kurusun Eren Bülbül' diyor, şehit olan askerimize ve Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Lanet terör örgütü ile onun destekçilerine ise hesap günü yakındır.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.