Bilecik

Bozcaarmut Göleti ziyaretçileri büyülüyor

10:16 16 Ekim 2017
Bozcaarmut Göleti ziyaretçileri büyülüyor

Bilecik'in Pazaryeri ilçesindeki, çam ağaçlarının sularla vuslatı, temiz havası ve sessizliği ziyaretçilerin vazgeçemedikleri doğa harikası Bozcaarmut Göleti'nde renk cümbüşü görenleri adeta büyülüyor.

Bozcaarmut köyü yakınlarında, ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki gölet, bugünlerde piknikçilerin ve balıkçıların akınına uğruyor.

Eşsiz manzara eşliğinde güzel bir gün geçiren ziyaretçiler, sonbaharın yüzünü göstermeye başladığı bölgeden huzurla evlerine dönüyor.

Bursa'dan göleti ziyarete gelen kimya öğretmeni Nur Suzan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozcaarmut Göleti'ne ilkbahar, sonbahar ve kış mevsimlerinde geldiğini söyledi.

"Her zaman fotoğraf vermiştir Bozcaarmut Göleti. Doğası, yansımalarıyla huzur mekanı burası." diyen Suzan, şöyle devam etti:

"5-6 yıldır fotoğraf çekiyorum ve tutku derecesine dönüştü. Fotoğraf çekmediğim gün yok diyebilirim. Fotoğraf çekerken bütün renkleri hissedebiliyorsunuz. Buradan sadece fotoğraf tutkunları değil doğa düşkünlerinin de çok güzel görsellerle ayrılacaklarına inanıyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.