Bilecik

Bilecik TSO Başkanı Keskin'in açıklaması

15:28 19 Nisan 2018
Bilecik TSO Başkanı Keskin'in açıklaması

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin, 4 yıl boyunca ekibiyle odayı iyi noktaya getirmek hedefi ile göreve başladıklarını bildirdi.

Geçen hafta yapılan seçimle yeni görevine gelen Keskin, yaptığı açıklamada, üyelerin beklentilerini karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak, mesleki faaliyetlerini geliştirmek, yeni projeler üretmek adına yola çıktıklarını söyledi.

İşbirliği içerisinde çalışmayı hedeflediklerini ve başaracaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Keskin, şunları kaydetti:

"Odaların temel yapı taşı olan meslek komitelerinin etkin bir şekilde çalışması ve aylık olağan toplantılarında meslek gruplarının beklentilerini tarafımıza aktarmaları en temel çalışma prensibimiz olacak. Komitelerden gelen her türlü öneri ve görüş tarafımızca dikkate alınacak ve çalışma programımıza dahil edilecektir. Görev süremiz içerisinde üyelerimizin mesleki yeterliliklerini geliştirmek adına eğitim programları düzenleyeceğiz. İlimizin ve üyelerimizin ekonomik ve sosyal olarak gelişimine katkı sunacak projeler üreterek devletimizin ilgili kurumlarından alacağımız desteklerle bu projeleri hayata geçireceğiz ve uygulayıcısı olacağız. İlimize yeni yatırımları çekmek, gençlerimize istihdam alanları açmak adına üzerimize düşeni yapacağız ve yeni yatırım yapmak üzere kişi ve kurumlara rehberlik ederek, yatırım yapmaya teşvik edeceğiz.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.