Bilecik

Danayı gören şoke oldu! Ayı saldırmış...

11:10 23 Haziran 2018 4 Yorum Var
Danayı gören şoke oldu! Ayı saldırmış...

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde arazide otlayan büyükbaş hayvanlara saldıran ayı, ikisinin yaralanmasına sebep oldu.

Olay ilçeye Seyfiler ve Alıç köyleri arasında meydana geldi. Arazide otlayan Seyfiler Köyü Muhtarı Nazif İpek'e ait 17 büyükbaş hayvana dün öğlen saatlerinde ayı saldırdı. Sürüyü dağıtan ayı iki hayvanı yaralarken, bir hayvan da kayboldu. Olayı haber alan köylülerin uzun aramaları sonucu kaybolan bir hayvan da bir süre sonra bulundu. 

Yerleşim alanlarına kadar inen yabani hayvanların saldırgan olduğunu söyleyen köylüler, evlerinden çıkmaya korktuklarını anlattılar. 
 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • bir bilgi 5 yıl önce Şikayet Et
    daha önce başka ülkede olmuştu erkek ayılar ineğin feromen kokusunu dişi ayı ile karıştırınca böyle oluyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • toros 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam ayılar da yaşasın ama belli bölgeler tahsil edilsin özellikle karadenizde insanlar mahsülünü hayvanını bırak canını koruyamaz oldu
    Cevapla
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    insana değer veriyorsan doğayıda ayıyıda koruyacaksın
    Cevapla
  • fitnat 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin önerinizne
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    eskiden bilirsiniz,Romen vatandaşlar ayı oynatıyordu,ve bu turistlerin tepkisi üzerine ayılara eziyet diye yasaklandı,ama en azından ayı oynatan kişi,oynattığı ayıya iyi kötü karnını doyuracak bir aş,yatacak yer veriyordu,peki şimdi ayılarınkarın doyuracak yeri yok,bu yüzden saldırgan oluyorlar,yaşam yerleri ellerinden alındı.turistler bunu görmüyor mu acaba,Romanlar en azından oynattıkları ayıları doyuruyordu,şimdi hayvanlar hem aç,hemde köylülerce öldürülüyorlar.
    Cevapla
  • ömer faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam ozaman doğayı kendine bırakalım yalnız onunda şartları var elektrik, doğal gaz, kömür,gibi enerjileri kullanmıyacağız yada kullanırkende doğayı düşünüp tasurruflu kullanacağız her türlü teknolojiyi kullanacağız sonrada doğayı mahvediyoruz diyeceğiz..bu söylem ne kadar doğru sizlere bırakıyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.