Bilecik

Bilecik'te il spor güvenliği toplantısı

17:37 25 Eylül 2018
Bilecik'te il spor güvenliği toplantısı

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın başkanlığında ''İl Spor Güvenliği'' toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Büyükakın, Valilik Salonu'nda İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ile ilgililerin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, il genelinde düzenlenecek spor müsabakalarında uygulanacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğünü kaydetti.

Spor müsabakalarında mücadele edecek takım ve sporculara başarı dileyen Büyükakın, ''Sporda şiddetin önlenmesi, her yaştan sporseverin müsabakaları huzur içinde takip edebilmesi için sporcusundan yönetici ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluk düşüyor. Müsabakaların şehrimize ve ülke sporuna yakışır şekilde sonuçlanması için görev alan herkesin görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmesi önemli. Kurulda alınacak kararların uygulanmasından ve güvenlik esaslarından taviz verilmeyecektir.'' dedi.

Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün güvenlik konusunda sunum yapması ve görüş ve taleplerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.