SimCity PC ve Mac'i bir araya getirecek

SimCity düşkünü Mac kullanıcıları, uzun zamandır bekledikleri iyi haberi aldı: SimCity'nin Mac versiyonu 11 Haziran'da geliyor. 5 Mart'ta piyasaya sürülen yeni SimCity, PC ve Mac kullanıcıları tarafından ortak platformda oynanabilecek.

SimCity PC ve Mac'i bir araya getirecek
SimCity PC ve Mac'i bir araya getirecek
GİRİŞ 12.04.2013 09:11 GÜNCELLEME 12.04.2013 09:11

Electronic Arts (EA), video oyun tarihinin vazgeçilmezlerinden SimCity'nin en son versiyonunu sessiz sedasız sunduktan sonra, Mac kullanıcılarını memnun edecek bir açıklamada bulundu.

Macgasm sitesinin haberine göre, Mac ve PC kullanıcıları bulut üzerinden aynı platform üzerinde birlikte şehir inşa edebilecek. SimCity'i satın alan kullanıcılar, oyunun tüm versiyonlarına erişim sağlayabilecek. Böylece MacBook Air veya Pro kullananlar dizüstünde oynamanın yanı sıra PC'lerinde de SmCity'nin keyfini çıkarabilecek.

EA, SimCity'nin kendi online oyun platformu Origin'in yanı sıra, diğer online perakendecilerde de bulunacağını belirtti. Şirket ayrıca, geride kalan bir aylık süre içinde oyunun tam 1.3 milyon satış rakamına ulaştığını açıkladı.

Yeni SimCity'de, 'Cheetah Speed' oyun hızı ayarının bulunacağı da diğer önemli duyurulardan biri. En hızlı oyun hızında şehir inşa etme özelliği, geçmişte EA sunucularındaki aşırı yüklenme nedeniyle iptal edilmişti.

Mac oyuncularının eklenmesiyle, EA sunucularında geçmişte olduğu gibi bir sorun yaşanmaması ve şirketin hız sorununa hazırlıklı olduğu düşünülüyor.

KAYNAK: NTVMSNBC
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!