Türkiye, on parmakta dünya şampiyonu!

İntersteno Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya İnternet Klavye Şampiyonası'nda, Türkiye takım sıralamasında dünya şampiyonu oldu.

Türkiye, on parmakta dünya şampiyonu!
Türkiye, on parmakta dünya şampiyonu!
GİRİŞ 06.05.2013 21:45 GÜNCELLEME 07.05.2013 01:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Federasyondan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl şampiyona finallerinde dünya genelinde yapılan elemelerle belirlenen bin 707 kişi yarıştı.

Anadil ve çok dilli olmak üzere 2 yarış türü ve 4 yaş kategorisinde yapılan 8 yarışta, Türk yarışmacılar en iyi üçer yarışçıya verilen 24 madalyanın 11'ini kazandı.

Finallerde 2 şampiyonluk, 5 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanan Türkiye, takım sıralamasında dünya şampiyonu oldu.

Bu sonuçla Türk yarışmacılar genelde 69'uncu şampiyonluğa ulaştı.

YORUMLAR 4
  • mustafa yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın özemir,milletimiz dünyanın en zeki en yetenekli milletlerindendir.çünkü nikah. mahsülüdür. nikah iyi insan yetiştirmek vesilesidir. zina ve flörtün haram olduğu, kadınların kadınlara mahsus cezbedici yerlerini örttüğü toplumlarda evlilik kriterleri temel insani vasıflar üzerin bina edilir. yani fiziki güzellik yerine ahlaki güzellikler, asalet zeka ve beceri ölçü olur. erkek evleneceği bayanın göğüs genişliğini,bel inceliğini,kalça genişliğini ölçü almaz.kız da evleneceği erkeğin boyunu endamını yakışıklılığını ölçü almaz. çok değil 100 sene önce bizim toplumumuzda evlilik kriterleri böyleydi. bu,seçkin insanların üremesine, ahlaksız,beyinsiz takımnın ya kendine çeki düzen vermesine yahut evlenmek gibi temel ihtiyacını karşılayamamasına sebep oluyordu. bu sebeple milletimiz zeka ve yeteneklerle bezenmiş müstesna milletlerdendir. bundan sonra her alanda gıbda edilen başarılar elde edilecektir. bunun misalleri görülmeye başlandı.
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİN GİBİLERE ASLINI UNUTTURANLAR BU MİLLETE HER ŞEYİNİ UNUTTURDULAR !. Avrupa ve Amerikanın bile verim alamadığı Q klavyeyi bize zorla dayatanlar, Bu Millete gelişmeyi ilerlemeyi aslını neslini unutturup ona düşman ettiler, böylece insanımız iyice yoldan çıkıp, ne ahlak kaldı akıl, gittikçe soysuzlaştı, yani Mubarek At a Domuz yemi vermek gibi bir şey, senin bilişiminin önündeki en büyük engel başındaki satılık zihniyetlerin ihaneti değil de on parmak klavye kullanımı mı acaba ?
    Cevapla
  • Mehmet Akif ÖZEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Hamallıkta birinci olmuşuz ne güzel!. Yazık yazık. Bilgisayardaki uğraşıların en hamallığıdır on parmak yazı yazabilmek. Geliştirdiğimiz bir işletim sistemi, paket program, oyun, virüs, antivirüs vb. şeyler yokken on parmak yazmakla övünüyoruz.. Kendimizi ve insanımızı kandırmayalım lütfen...
    Cevapla
  • CENGAVER 10 yıl önce Şikayet Et
    UNUTTURULMAYA ÇALIŞILAN F KLAVYEYİ KAMUDA VE EĞİTİMDE ZORUNLU KILINMALI !. F Klavye Türkiyeye Mahsus Dünyadaki Tek ve En gelişmiş klavyedir, On Parmak çok pratik ve kullanışlı oluşu beyin sistemlerindeki gelişimi de çok büyük oranda artırmaktadır, yaratıcı ve üretici düşünceyi geliştirip, gözlerin ve parmakların klavyeye mahkum olmasını engeller, Q klavye ise Dünya insanlığına zorla dayatılmış, insanlığı köleleştirmek için geliştirilmiş, hatta onu icad edenlerin bile isyan ettiği bir ucubedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
IMF'den Türkiye açıklaması