Windows XP için son tarih

Microsoft, Windows XP'ye sunduğu resmi desteğe 8 Nisan2014'te son vereceğini duyurdu.

Windows XP için son tarih
Windows XP için son tarih
GİRİŞ 06.03.2014 20:13 GÜNCELLEME 06.03.2014 20:13

Microsoft, 8 Nisan'dan sonra Windows XP kullanmaya devam eden kurum ve kullanıcılara yeni nesil tehditlerden korunma, hata düzeltme ve yeni fonksiyonların eklenmesi gibi konularda güncelleme ve destek sunmayacak.XP kullanıcılarına Windows 8.1'e geçme önerisi yapan Microsoft, XP kullanıcılarının dosya ve ayarlarını yeni nesil işletim sistemlerine kolayca aktarabilmeleri için Laplink ile işbirliğine giderek PCmover Express for Windows XP yazılımını ücretsiz kullanıma sunucak.

XP üzerinde yer alan dosya, müzik, video, e-posta, profil ve ayarların Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 yüklü cihazlara aktarılabilmesini sağlayan PCmover Express for Windows XP, www.windowsxp.com adresinden indirilebilecek. Windows XP üzerindeki uygulamalarını da yeni cihazına aktarmak isteyen kullanıcılar ise, PCmover Professional ürününe indirimli fiyatla sahip olacak.

Windows XP Home ve Professional kullanıcıları Windows XP'ye verilen resmi desteğin belirtilen tarihte sona ereceğine dair bir uyarıyla karşılaşacak. Microsoft, kullandığı işletim sisteminin Windows XP olup olmadığından emin olmak isteyen kullanıcılar için AmIRunningXp.com web sitesini de yayına aldığını bildirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı