Yenilenen MacBook Pro’lar satışa çıktı

Apple'ın retina ekranlı kolay taşınabilirliğe sahiğ yeni MacBook Pro'ları satışa çıktı

Yenilenen MacBook Pro’lar satışa çıktı
Yenilenen MacBook Pro’lar satışa çıktı
GİRİŞ 30.07.2014 11:18 GÜNCELLEME 30.07.2014 11:18

Apple bugün Retina ekranlı MacBook Pro’yu daha hızlı işlemciler, her iki giriş seviyesi yapılandırmada da iki kat bellek ve son teknoloji 15 inç dizüstü bilgisayar için daha düşük bir başlangıç fiyatıyla güncelledi. Retina ekranlı MacBook Pro, yüksek çözünürlüklü gözalıcı bir ekrana, yalnızca 1.8 cm incelikte muhteşem bir tasarıma, son teknoloji işlemcilere, güçlü grafiklere, dokuz saate kadar pil ömrüne sahip ve son derece kolay taşınabilir tasarımıyla inanılmaz bir performans sunuyor.

“İnsanlar MacBook Pro’larını ince ve hafif bir tasarıma, tek parça zarif alüminyum gövdeye, harika bir Retina ekrana, tüm gün yeten pil ömrüne ve OS X ile mükemmel bir entegrasyona sahip olduğu için çok seviyorlar,” diyen Apple Dünya Pazarlama Genel Başkan Yardımcısı Philip Schiller sözlerini şöyle sürdürdü: “Retina ekranlı MacBook Pro daha hızlı işlemciler, daha fazla bellek, daha uygun fiyatlı yapılandırma seçenekleri ve bu sonbaharda OS X Yosemite’e ücretsiz yükseltme ile şimdi daha da iyi hale geldi.”

Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro, Turbo Boost ile hızı 3.3 GHz’e kadar çıkabilen 2.8 GHz iki çekirdekli Intel Core i5 işlemci ve giriş seviyesi dizüstü bilgisayarlarda 4 GB’tan 8 GB’a yükseltilmiş bir belleğe sahip. 13 inç model, Turbo Boost’la hızı 3.5 GHz’e çıkabilen 3.0 GHz iki çekirdekli Intel Core i7 işlemci ile yapılandırılabilir. Son teknoloji 15 inç Retina ekranlı MacBook Pro’nun başlangıç fiyatı 6.899 TL’ye indirildi. 15 inç model, giriş seviyesi dizüstü bilgisayarda Turbo Boost’la hızı 3.7 GHz’e çıkabilen 2.5 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciye, 8 GB’tan 16 GB’a yükseltilmiş belleğe sahip ve Turbo Boost’la hızı 4.0 GHz’e çıkabilen 2.8 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciyle yapılandırılabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti