Vestel Officeboard ile sunumlar artık daha kolay

Vestel, akıllı tahta üretimindeki deneyimini Officeboard’la şirketlerin hizmetine sunuyor.

Vestel Officeboard ile sunumlar artık daha kolay
Vestel Officeboard ile sunumlar artık daha kolay
GİRİŞ 02.03.2015 11:08 GÜNCELLEME 02.03.2015 11:08

Vestel’in kurumlara projektör, projeksiyon perdesi ve bilgisayar fonksiyonlarının bileşimiyle dijital çözümler sunan ürünü Officeboard, ofisleri teknolojinin en son imkanlarıyla buluşturuyor.

Vestel’in teknoloji ve işlevselliği bir araya getirdiği Officeboard serisinin, 65” ve 84” ekran boyutlarına sahip iki farklı modeli bulunuyor. Yüksek ekran çözünürlüğü, çoklu dokunmatik ekran ve hem kablolu hem de kablosuz internete bağlanabilme gibi özelliklere sahip Officeboard ile kullanıcılar, bilgisayar ile yaptıkları tüm işlemleri Officeboard ile de yapabiliyor.

Vestel Officeboard, projektör ve projeksiyon perdesinin sahip olduğu işlevlerin tamamını kullanıcılarına tek başına sunuyor. Kullanıcılar dizüstü bilgisayara bağlanma gereği duymadan Officeboard üzerinden sunum yapabiliyor, internete bağlanabiliyor ve yazdıkları toplantı notunu e-mail formatına çevirip paylaşabiliyor. 

Çoklu dokunmatik özelliğiyle birçok kişi aynı anda Officeboard üzerinde çalışma şansına sahip oluyor. İşlemciye sahip, farklı işletim sistemlerinin ve yazılımların kullanılabildiği Officeboard üzerinde kullanıcılar, incelenen dosyaya video, resim, grafik vb. ekleyip değişiklik yapma şansına sahip oluyor.

Tek bir üründe birçok ürünün fonksiyonlarını barındıran Officeboard’a sahip olan kullanıcılar, maddi avantajının yanı sıra yaşanılan titreme, bulanıklık, parlama veya projektörün eğri durması gibi problemleri ortadan kaldırarak kaliteli ve sorunsuz bir çalışma ortamına sahip oluyor. Vestel Officeboard, eğitim ya da iş hayatında sunum yaparken projektör, projeksiyon perdesi, dizüstü bilgisayar ve bağlantı kablolarının neden olacağı olası sorunlardan ve aksiliklerden kullanıcıları kurtarıyor.

Farklı sektörlerden birçok firma tarafından tercih edilen Officeboard’lar Manisa’daki Vestel City’de üretildiği için projelere ve sektörün ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilebiliyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?