Overwatch çıktı - Soldier 76 karakteri animasyonu - İZLE

Oyunseverlere güzel bir haberimiz var. Bilindiği üzere bugün saat 02:00'da çıkan Overwatch, bu sefer Soldier 76 karakteri için bir kısa animasyon filmi yayınlanmıştı. Peki nedir bu Overwatch? Bilmeyenler için de oyun hakkında kısaca bir özet geçelim istedik ve aynı zamanda Soldier 76 karakterinin kısa animasyon filmini haberimizde bulabilirsiniz.

GİRİŞ 24.05.2016 09:31 GÜNCELLEME 24.05.2016 09:48

Bilindiği üzere bugün saat 02:00'da piyasaya sürüldüğü açıklanan Overwatch, bu sefer de Soldier 76 karakteri için bir kısa animasyon filmi  yayınlanmıştı. Peki nedir bu Overwatch? Bilmeyenler için de oyun hakkında kısaca bir özet geçelim istedik ve aynı zamanda  Soldier 76 karakterinin kısa animasyon filmini haberimizde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Dragons isimli animasyon ile Hanzo ve Genji’nin hayat hikayesini izlemiştik. Blizzard tarafından paylaşılan yeni Animasyonda ise Soldier: 76 bizlerle oluyor. Overwatch‘ın PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkmasına ise sadece 1 gün kaldı. Durum böyle olunca da Blizzard oyunu 4 gözle bekleyen oyuncuların heyecanına heyecan katıyor.

Her yeni video ile birlikte oyuncular, “Overwatch’ın filmi yapılsa izlenir” şeklinde yorumlarda bulunuyor, zira yayınlanan Animasyonlar ve hikayeler mükemmel. Tüm karakterler ve hikayeler bir araya gelincede harika bir senaryo ortaya çıkıyor.

Son zamanların en merakla beklenen multiplayer oyunlarından biri olan Overwatch, bu gece 02:00'da çıktı. Herkesin heyecanla beklediği oyun için bir süredir karakterler için kısa animasyonlar hazırlayan Blizzard, 4. animasyon olarak Soldier 76'yı seçti.
 
9.7 Milyon kişinin betasını oynadığı ve ön satış rekoru kırması içten bile olmayan Overwatch için hazırlanan bu animasyonda etrafta gezen gerzek gerzek adamların içine düşen bir kız çocuğunu kurtaran Soldier 76'nın Hero isimli animasyonunda "Sen de o kahramanlardan biri misin?" sorusuna askerin verdiği "Artık değil" cevabı dikkat çekiyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!