Google Allo merak uyandırdı!

Google Allo, bir mesajlaşma uygulaması olarak masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar da kullanılmaya başlayacak.

Google Allo merak uyandırdı!
Google Allo merak uyandırdı!
GİRİŞ 24.02.2017 15:58 GÜNCELLEME 24.02.2017 15:58

Google'ın iletişim ürünleri başkan vekili Nick Fox tarafından Twitter üzerinden paylaşılan ekran görüntüsü ile Google Allo uygulamasının masaüstünde kullanılacağı haberleri yayılmaya başladı

WhatsApp, Facebook Messenger ve iMessage gibi uygulamalar yüzünden pek rağbet görmeyen Google Allo, Whatsapp'a yeni rakip olarak ilan edilmişti.

SANATÇILARDAN İLHAM ALDI

Google Allo özellikleri arasında; fotoğraflara doodle veya yazı eklenebiliyor. Ayrıca, bağımsız sanatçılar tarafından tasarlanan çıkartmaları bulunuyor. Google Allo'da büyük ve küçük harflerle yazmak yerine, kaydırma hareketi sayesinde harflerin boyutları değiştirilebiliyor. Akıllı yanıt sistemi ile gelen mesajları, kullanıcısının tanımlayarak cevaplayan Google Allo uygulaması özellikleriyle diğer uygulamalar arasında kendisini ayırt edebiliyor.

Mesajlaşma esnasında Google Asistanına bağlanma imkanı tanıyan bu akıllı uygulama, mesajlaşma esnasında ekranı indirmeye ya da bölmeye gerek kalmadan aktifleşebiliyor. Google Allo'daki bu özellik, mesajlaşma kısmına @google yazıldığı esnada harekete geçiyor. Google Allo, gizli mod özelliyle de mesajlaşmaları ve bildirimleri gizleyebiliyor.

GOOGLE ALLO MASAÜSTÜNDE

Ekran görüntüsü Google'ın iletişim ürünleri başkan vekili Nick Fox tarafından Twitter üzerinden paylaşılan Google Allo'nun henüz hala gelişim aşamasında olduğunu vurguladı. Tamamlanmış olmasına rağmen, birçok özelliğin geliştirilebileceğinin altını çizen Fox'un açıklamalarına göre; yaklaşık üç ay sonra gerçekleştirilecek Google I/O etkinliğinde tanıtımın yapılacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak