Stephen Hawking: Dünya'yı boşaltın yoksa...

Ünlü fizik profesörü Stephen Hawking, önümüzdeki bin yıl içinde, dünyayı terk etmemesi halinde insanlığın yok olacağını iddia etti.

Stephen Hawking: Dünya'yı boşaltın yoksa...
Stephen Hawking: Dünya'yı boşaltın yoksa...
GİRİŞ 28.04.2015 21:49 GÜNCELLEME 29.04.2015 03:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Avustralya’nın Sydney şehrindeki Opera Evi’ndeki programa hologram görüntüsüyle katılan Hawking, ''İnsanlığın geleceği için uzayı keşfetmeye devam etmeliyiz. Başka gezegenlere gitmeden, üzerinde yaşadığımız bu kırılgan gezegende bir bin yıl daha var olabileceğimizi zannetmiyorum.'' dedi.

73 yaşındaki Hawking’in iki kamerayla hologram efektiyle Amerika’daki evinde çekilen konuşması, San Jose’de işlenerek, Sydney Opera Evi’ne aktarıldı. Programı Hawking’in yazar olan kızı Lucy Hawking sundu.

Hawking, ''Zayn’ın, One Direction müzik grubundan ayrılması için ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ise ''Nihayet birisi bizim için gerçekten çok önemli bir soru sordu.'' cevabını verdi.

YORUMLAR 18
  • fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Olum doseginde saçmalamaya basladi. Hayvanlar olecegini akil edebilseydi korkudan toptan yok olacaklardi. Bu da böyle bi kisi..
    Cevapla
  • NurYolu 8 yıl önce Şikayet Et
    yav bu adama gülsemmi ne yapsam insan zaten yok olacak Allah cc dünyaya ve insana bir ömür bicmiş zamanı geldiğinde insan nereye giderse gitsin ölecek dünyayı ne kadar korursan koru kıyamet kopacak yani dünya yıkılacak sur a üflenecek caree yoookkk
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    birisi çıkıp dünyanın anasını babasını sülalesinni topunu tüfeğini alayını 7 sini 70 mişini silsin oda kurtulsun bizde kurtulalım. dünyada ben rahatım diyen yok bırakın kıyamet kopsun üfff
    Cevapla
  • osman hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    başka galaksilerede gitsek bu dünyadan ayrılmış sayılmayız gök yüzünde gece gördüğümüz her ışık demeti bu dünyaya ait milyarlarca ışık yılı uzakta olsada
    Cevapla
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    1000yıldan bize ne.Ne kadar ömrümüz kaldı ki? Kıyameti kimse bilemez.Ama 1000 yıl çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı