Dünyayı sallayacak rekor denemesi

2015 Genel Seçimleri sürecinde AK Parti’nin dijital ve sosyal medya kampanyasını yürüten Yeni Türkiye Dijital Ofisi rekor hazırlığında!

Dünyayı sallayacak rekor denemesi
Dünyayı sallayacak rekor denemesi
GİRİŞ 15.05.2015 20:07 GÜNCELLEME 16.05.2015 11:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sürecinde AK Parti’nin dijital ve sosyal medya kampanyasını yürüten Yeni Türkiye Dijital Ofisi #BirlikteDahaGüçlü etiketiyle dünyanın en büyük posterini düzenleyeceği dijital bir kampanya ile hazırlamak için kolları sıvadı.

DÜNYADA BİR İLK OLACAK

Yeni Türkiye Dijital Ofisi, 30 Mayıs 2015’te gerçekleştirilecek rekor denemesi öncesinde duyurduğu dijital kampanyasıyla dünyada bir ilke imza atacak. Kampanyaya katılan sosyal medya kullanıcılarının paylaştıkları fotoğraflarından oluşan devasa poster Guinness resmi yetkilerinin onayına sunulacak. Kampanyanın hedefi, sosyal medya mesajlarıyla kullanıcıların paylaşacakları fotoğraflardan dünyanın en büyük posterini hazırlamak ve Guiness’e tasdik ettirmek.

Yeni Türkiye Dijital Ofisi’nden yapılan açıklamada, kampanyaya katılmak ve dünyanın en büyük posterinde yer almak isteyen vatandaşların tek yapması gerekenin, #BirlikteDahaGüçlü etiketiyle fotoğraflarını Twitter, Instagram ve Facebook’ta paylaşmak olduğu ilan edildi. Yeni Türkiye Dijital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel, ‘Yeni Türkiye’nin gücü tüm dünyaya duyurulurken bu tarihi ana tanıklık etmek için Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Tek yapmaları gereken #BirlikteDahaGüçlü etiketiyle fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaları olacak. Bu proje Türkiye’de ve dünyada büyük ses getirecek. Dijital alemde şu ana kadar yapılmış en geniş kapsamlı etkileşim projelerinden birisini gerçekleştirmek için yoğun çalışmalarımız sürüyor. Yeni Türkiye Dijital Ofisi, Yeni Türkiye’nin yenilikçi yöntemlerle, teknolojiyi, sosyal medyayı ve dijital platformları etkili biçimde kullanan geleceğine önemli bir katkı daha yapmak üzeredir’ şeklinde konuştu. Yücel, kampanyaya ilginin şimdiden beklentilerinin çok üzerinde olduğunu ve eğer böyle devam ederse dünya rekorunu iki kez kırabilecek yeterlilikte malzemeye sahip olmayı ümit ettiklerini belirtti.

#BirlikteDahaGüçlü etiketi ile fotoğraf paylaşan her kullanıcı kampanya koşullarını kabul etmiş sayılacak. Kampanyaya katılan kullanıcıların fotoğrafları etkinlik tanıtımı için hazırlanacak görsel materyallerde kullanılabilecek. Projenin sonunda katılımcılara dünya rekoruna katılımlarını belgeleyen dijital sertifika sunulacak.

Kampanyanın sosyal medya hesapları:

Twitter: https://twitter.com/Birlikte_Guclu

Facebook: https://www.facebook.com/birliktedahaguclutr

Instagram: https://instagram.com/birlikteguclu

YORUMLAR 12
  • oksana 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rizasi icin kullanmayacaksan reyini git baskasina ver. ak partiye oyunu Allah Rizasi İCİN VER
    Cevapla
  • Ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Her kes söyler Akparti yapar.
    Cevapla
  • Osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti çıkar aya diğerleri gene kalır yaya))))
    Cevapla
  • attrax 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadro yoksa oy da yok !
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadro var deyip, oy çalacak olunlar gerçekten kadro verebilecek mi? Amerika süper güçken işsizlik ,evsizlik,aşsızlık, kısacası fakirlik sorununu çözememiş Türkiye nasıl çözecek yapılacak olanın en iyisini AK partiden başkası yapamaz. Sorunlara Ak parti çözüm getiremiyorsa başka partilerin sorun çözmeye gücü hiç yetmez
    Cevapla
  • YUSİF 8 yıl önce Şikayet Et
    atalarımız ne güzel söylemiş; anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi