Anonymous’un foyasını ortaya çıkardı!

Türk Hacker grubu Ayyıldız TİM Anonymous'un yalan haberlerini ortaya çıkardı!

Anonymous’un foyasını ortaya çıkardı!
Anonymous’un foyasını ortaya çıkardı!
GİRİŞ 16.02.2016 11:00 GÜNCELLEME 16.02.2016 11:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ayyıldız TİM Sözcüsü Mehmet İshak Telli, "emniyetteki tüm adres ve kimlik bilgilerinin Anonymous hacker grubu tarafından çalındığı" iddialarını yalanladı. Telli, Anonymous’un 2010 yılında YSK’dan çalınan bilgiler olduğunu belirtti.

Türk Hacker Grubu, Ayyıldız TİM’in Sözcüsü Telli, bazı gazetelerde yer alan, "Anonymous Emniyetin Bilgilerini Çaldı" başlıklı haberini yalanladı. Olayın aslının çok farklı olduğunu belirten Telli, bilgilerin 2010 yılında Yüksek Seçim Kurulu’ndan çalınan 70 milyon kişinin adres kayıt bilgileri olduğunu açıkladı. Telli, 2010 yılında İstanbul’da söz konusu bilgileri bir bilişim hukuk bürosuna satan çeteye operasyon yapıldığını ve bununla ilgili yaklaşık 10 kişinin tutuklandığını hatırlattı.

"EMNİYET SİTELERİ MYSQL KULLANMIYOR"

Bugünlerde 70 milyon kişiye ait olduğu iddia edilen bilgilerin "Paralel yapı elemanları tarafından Anonymous’a verildi, sanki Emniyet Genel Müdürlüğü hacklendi, veriler çalındı" gibi gösterilmek istendiğine dikkat çeken Telli, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bu şekilde 70 milyonun verisinin olamayacağını belirtti. Telli, "Emniyette böyle bir veri tabanının yani ’mysql’in mevcut olmadığı kesindir. Emniyet siteleri mysql kullanmamaktadır. Anonymous sahtekarları ise her zaman yaptıkları sahtekarlıkları yaparak 2010 yılındaki bilgileri, birçok gazetedeki manşeti kullanarak bugün yapılmış gibi gösterdi. Hiçbir zaman hackleme yapamayan Anonymous yine Türk milletini ve dünyayı kandırma peşinde" dedi.

"BU DOSYALARI AÇTIĞINIZ BİLGİSAYARINIZ KÖLELEŞTİRİLİYOR"

"Anonymous ’3 terabayt bilgi aldık’ diyor ama dosya açıldığında 18 gigabayt bilgi çıkıyor. Dosya içinde ise ’Sorgu.exe’ programı çıkıyor" diye konuşan Telli, "Anonymous’a bilgileri verenler, bu sefer paralel yapının gazeteleri tarafından sanki ’Emniyet Genel Müdürlüğü hacklenmiş, siber suçlar birimleri bilişimden, siber olaylardan anlamıyormuş’ gibi bir algı operasyonuna başlattılar. Emniyet’in resmi sitesi ’www.egm.pol.net’e sızmak mümkün değildir, kapalı devre internetle asla bağlantısı olmayan bir yapı. Bu verileri acaba cinleri mi kullanarak alıyor bu sahtekar Anonymous grubu? Türk milletini kandırabileceğini mi zannediyor? Sizler bu dosyaları açtığınızda bilin ki bilgisayarlarınız köleleştiriliyor ve bilgisayarlarınız, e-mail yazışmalarınız Anonymous tarafından takip ediliyor" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE DÜŞMANI GRUPLARDAN UZAK DURUN"

Telli, Ayyıldız Tim’in Anonymous’u defalarca susturduğunu belirterek, "Her defasında Türkiye’ye meydan okuyan Anonymous sahtekarları, tarafımızdan kapatıldı, internet siteleri darma duman edildi. Bu tip sahtekar ve Türkiye düşmanı gruplardan uzak durun ve zavallılar gibi yardım istemeyin. Unutmayın, Ayyıldız Tim burada görevde ve sessizce nöbetteyken siber dünyada Türkiye’ye düşman olanlar mutlaka bedelini ödeyecektir" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    şu facebook twittir bilmem ne sitelerini kapatırsanız herkesin çenesini bağlar ülkeye en büyük iyiliği yapmış olursunuz yuvalarıda kurtarmış olursunuz zommberkmi ne nanedir tek başına milyarlarca ailenin hayatına burnunu sokup abd ye talımat veriyor yendim müslümanları diye bukadarmı olur
    Cevapla
  • FM.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ayyıldız Tim
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardimciniz olsun ayyıldız tim.
    Cevapla
  • Gakko 8 yıl önce Şikayet Et
    Gözümsün Ayyıldız tim
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlar helal olsun. Dağıtın şu parelel çetenin sitelerini de fitne fücürluk nedir görsünler. Bunlarda yalanın bini bir para. Yalancılık iftira düzmece hizmet için caiz diyen müslüman olamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!