Tarihin en sıcak yeryüzü! Daha kötüsü ise...

Dünya, Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi'nin verilerine göre en sıcak kış mevsimini geride bıraktı. Üstelik her geçen ay sıcaklık artıyor.

Tarihin en sıcak yeryüzü! Daha kötüsü ise...
Tarihin en sıcak yeryüzü! Daha kötüsü ise...
GİRİŞ 21.06.2016 11:19 GÜNCELLEME 21.06.2016 11:22
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA) daha önceki raporunda 2015 yaz mevsiminin de en sıcak yaz mevsimi olduğunu açıklamıştı. 

Rapora göre, yeryüzü insan eliyle tetiklenen küresel ısınmanın en büyük boyutunu yaşıyor. Her ay bir önceki yılın aynı ayına göre sıcaklık artarken bunun domino etkisiyle 'bir kalıp' haline geldiği belirtiliyor. 

PEŞ PEŞE REKOR KIRILDI

Yeryüzündeki sıcaklık ortalamasına göre geçen yıl en sıcak ay Şubat olmuştu.

Bu yıl ise Mart ayı Şubat'ı da geçti.

Ardından, Nisan ayı geldi. Nisan ayı da ortalama sıcaklıkta Mart ayını solladı.

Bu da son bir yıl içinde 12 ay peş peşe sıcaklık artışı rekorunun geliştiğini gösteriyor. 

KAYNAK: NASA, NOAA, GİZMODO
YORUMLAR 37
  • eko 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerikann iklim üzerindeki deneyleri ve test edilen nükleer füzeler olmasın bunun sebebi sakın! Güneşten bile daha fazla sıcaklık üreten bu bombaların dünyaya nasıl bir etki bırakacagını sanıyorlardı acaba. İnsanların kullandıkları plastik madde ile doğaya bir şey olmaz çünkü yapılan o bütün maddeler doğadaki kaynaklar ile yapılıyor. Nükleer bombalarda böyle yapılıyor ama iş denemeye geldiği zaman milyonlarca derece sıcaklık açığa çıkıyor. Patladıgı yerdeki bütün katı maddeyi buhara çeviren bir sıcaklıktan bahsediyorum dikkatinizi çekerim sıvıya bile değil direk gaza çeviriyor. Birde bunlardan çok daha güçlü hidrojen bombası var onları da denediler defalarca.
    Cevapla
  • hakkaniyet adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu durum kıyamet alametleridir.hadislerde deccal'den önce üç kurak yıldan bahsedilir.kıyamet alametlerini yaşadığımızı düşünürsek bu durum 2021 yılına kadar devam edecek.üçüncü yıl tahminim 2021 yılıdır.çünkü 2007 birinci yıl,2014 ikinci yıl idi.2021 üçüncü yıldır.sevindiğim husus tağut sistemine çalışan tüm taşeronlrın yaptıkları boşa gidece hepsi helak olacaklar.başta türkiyedeki abd ve batı uşakları ve süfyani.
    Cevapla
  • evlenyn 7 yıl önce Şikayet Et
    37 derece burası Allah yardımcımız olsun..
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    4 nisanda Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye de dahil Doğu Akdeniz ülkelerindeki 900 yılın kuraklığına dikkat çeken Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’ne ‘sert’ çıktı: “NASA da kim? Biz onlardan iyiyiz!” demişti nerde şimdi o bakan?
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah kuluna cehennem etmez dünyayı. Bunu ancak kul başarır. Bakın şu dünyadan tüm insanlığı bir gün silin sadece 1 gün ve dünyanın anadan doğmuş olduğunu görürsünüz. Zulmü insan kendi kendine yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar