Uzaydan 234 esrarengiz sinyal alındı

Kanada’da 2.5 milyon yıldızı gözlemleyen bilim insanları, 234 esrarengiz sinyal aldı. Bu sinyallerin dünya dışı yaratıkların varlığının göstergesi olabileceği düşünülüyor.

Uzaydan 234 esrarengiz sinyal alındı
Uzaydan 234 esrarengiz sinyal alındı
GİRİŞ 25.10.2016 09:37 GÜNCELLEME 25.10.2016 09:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanada’da 2.5 milyon yıldızı gözlemleyen bilim insanları, 234 esrarengiz sinyal aldı. Bilim insanları bu sinyallerin dünya dışı yaratıkların varlığının göstergesi olabileceği görüşünde.

Kanada’daki Laval Üniversitesi’nden astronom Ermanno Borra ve Eric Trottier, Sloan Dijital Gökyüzü Araştırması (SDSS) projesi çerçevesinde 2.5 milyon yıldızı inceledi.

Borra ve Trottier, Solar and Stellar Astrophysics dergisinde yayınladıkları makalelerinde 234 yıldızdan alınan esrarengiz sinyallerin Dünya ile bağlantı kurmaya çalışan uzaylılara ait olabileceğini belirtti. Bu sonuca, aldıkları sinyallerin daha önceki bir araştırmada edindikleri sinyalle benzerlikler göstermesinden dolayı vardıklarını da kaydeden astronomlar bu teorinin doğruluğunun kanıtlanması için daha fazla inceleme gerçekleştirmeleri gerektiğini de vurguladı.

YORUMLAR 4
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    lan oglum ne uzaylisi ne sinyali. sen kendi isine bak gerisine karisma. dünyada o kadar insan ac iken o kadar parayi, aceba varmi dedigimiz birsey icin harcamak ne kadar mantik disi bir is...
    Cevapla
  • Siran 7 yıl önce Şikayet Et
    Uzaylılarla görüşmek okadar kolay değil uzay devasa ve arada korkunc mesafeler var açıkçası görüşmemiz için çok ileri bir medeniyet olmasi lazim
    Cevapla
  • enes 60 7 yıl önce Şikayet Et
    kedidir o kedi
    Cevapla
  • tachiwaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Uzaylıları ne hikmetse yakından bir göremedik ki, sinyali ne olduğunu anlasak. Uzaylıların hiç birinde cesaret yok galiba korkaklar mı ne, bir yere inip de görüşemedik doyasıya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi