Bill Gates en büyük pişmanlığını açıkladı!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates Twitter’da yaptığı açıklamada, hayattaki en büyük pişmanlığını açıkladı.

Bill Gates en büyük pişmanlığını açıkladı!
Bill Gates en büyük pişmanlığını açıkladı!
GİRİŞ 17.05.2017 17:39 GÜNCELLEME 17.05.2017 17:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gates, Twitter’daki 35 milyon takipçisine, üniversiteyi bıraktığı zamanlarda daha çok bilgi öğrenmediği için pişman olduğunu söyledi.

86 Milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zengin iş adamı Bill Gates, Twitter üzerinden yazdığı mesajlarla gençlere tavsiyeler verdi. Gençlere hangi alanlarda uzmanlaşmaları gerektiği konusunda ipuçları veren Gates, hayattaki en büyük pişmanlığını da açıkladı.

Gates, Twitter’daki 35 milyon takipçisine, "Üniversiteyi bıraktığım zamanlara dönüp baktığımda keşke öğrenseydim dediğim birkaç şey var. Okulu bıraktığımda ’eşitsizlik’ hakkında çok az şey biliyordum. Dünyadaki eşitsizliği öğrenmek 10 sene mi aldı" dedi.
Öğrencilere dünyadaki eşitsizlik ve adaletsizliğe karşı savaşmaları gerektiğini tavsiye eden Gates "Siz şu an benim üniversite dönemlerinde bildiklerimden daha çok şey biliyorsunuz. Eşitsizliğe karşı savaş açmaya şimdiden başlayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Son Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı gerçekten bu kadar bilgili adam 86 milyar dolar kişisel serveti var bu kadar bilgili olduğum halde ancak bu kadar kazanabildim oysa daha fazlasını hakediyorum haksızlığa uğradım demek istiyor donald trump gibi bir gerzeğin dünyayı yöneten amerikanın başına başkan oluyorsa bill gibi dahilerin servetleri devede kulak kalması lazım şaşırmamak gerek vel hasıl kelam bill in demek istediği şey şu bilgi herzaman kazandırır bu yüzden çok okuyun bilgi paha biçilemez
    Cevapla
  • Reşit 6 yıl önce Şikayet Et
    80 bilmem kaç milyar dolarlık servetiyle dünyada eşitsizlikten bahsedebilecek son kişilerdensin kuzuuum
    Cevapla
  • rıdvanb 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim, Melinda-Bill Gates Vakfının Afrika'daki aşı kampanyası felâketle sonuçkandı. Birçok çocuk, öldü veya sakat kaldı. Tabi, Gates adı, serveti, basını satın alıp, susturmak için çokda zor olmada gerek.
    Cevapla
  • 1rfan 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bu tür insani hisler hep ölmeye yakın ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyo lan sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu