Bingöl

Bingöl’ün ilk kadın Milletvekili Koçakelçi, aday adaylığı başvurusunu yaptı

19:02 02 Eylül 2015
Bingöl’ün ilk kadın Milletvekili Koçakelçi, aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi, 26. dönem milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Bingöl'ün ilk kadın milletvekili olan AK Parti Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi, AK Parti Bingöl İl Başkanlığına giderek, 26. dönem milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Koçakelçi, 1 Kasım 2015’te yapılacak genel seçimde milletvekili aday adaylığı için AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Koçakelçi, 7 Haziran seçimlerinde Bingöl tarihinde ilk kadın milletvekili olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirterek, ülkesine ve milletine hizmet etmek amacıyla yeniden aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını ifade eden Koçakelçi, şöyle konuştu:

"Ben de, ülkemiz için, milletimiz için ve memleketimiz için adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Partim her zaman nerede ve hangi makamda görev verirse, partinin bir neferi olarak, her zaman partime hizmet etmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. 7 Haziran seçimleri için aday adaylığı başvurumu İstanbul’dan yaptım. Fakat, adaylık sürecinde şunu söylemiştim, 'Bingöl’den milletvekili olmak farz, İstanbul’dan seçilmek ise sünnettir'. Ben gerçekten de öyle ve ben bir kadın milletvekili olarak hep bunun gururunu yaşadım. Hizmet konusunda ilk tercihim ve gönlümden geçen yer memleketim Bingöl’dür. Bu ülkenin de AK Partiye ihtiyacı vardır ve bu nedenle desteğimizi vermeye devam edelim. Ülkemizin huzuru için, refahı için AK Parti'nin etrafında kenetlenmeliyiz. Milletimizin desteğiyle inşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti tek başına iktidar olur."

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ise, 1 Kasım seçimi öncesi AK Parti genel merkezi tarafından herhangi bir temayül yoklamasının yapılmayacağını belirterek, müracaatların tamamlanmasıyla genel merkez tarafından belirlenen kriterler çerçevesinde adayların belirleneceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.